Fundația UBB în sprijinul celor din linia întâi în lupta contra COVID-19

Fundația UBB în acțiune – 100 de combinezoane certificate, distribuite în prima linie de luptă contra COVID-19: Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie “Leon Daniello” Cluj-Napoca, Spitalul Clinic de Recuperare Cluj, Institutul de Medicină Legală Cluj, Clinica Chirurgie și Medicală 3

„În urmă nu cu mult timp parcă-mi venea să râd când eram sunat și mi se spunea ”avem 50 de viziere” sau ”avem 100 de măști”, pentru că știam nevoile uriașe ale spitalului. Acum nu-mi mai vine să râd, pentru că am văzut cum fiecare coleg, prieten, cunoscut sau necunoscut a încercat să ajute cu ceea ce putea; mult, puțin. Și uite așa, din acest mult sau puțin, azi avem cam tot ce ne trebuie pentru a proteja pacienții, dar și personalul medical. Fundația UBB este printre cei cu ”mult sau puțin”, dar cu siguranță cu o inimă mare, pentru care nu pot decât un mare MULȚUMESC!
Dr. Mihai Mleșnițe – manager, Institutul Regional de Gastroenterologie Hepatologie „Octavian Fodor”

”Mulțumim din suflet pentru gestul frumos! Colectivul de la Spitalul de Pneumoftiziologie, Cluj-Napoca Respect și felicitări ! Mulțumim UBB incă o dată pentru donație.”

”Conducerea Institutului de Medicină Legală din Cluj-Napoca mulțumește Fundației UBB!”

”Mulțumim Fundației UBB pentru donația de combinezoane la Spitalul de Recuperare! Prof. dr Dan Cosma”