10 lei în 10 zile pentru cei din linia întâi

Fundaţia Alma Mater Napocensis sprijină acţiunea caritabilă 10 lei în 10 zile pentru cei din linia întâi, iniţiată de către Facultatea de Știinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (UBB FSEGA).

Pentru a mai contracara efectele distanţării sociale, UBB FSEGA şi-a propus o apropiere sufletească a propriei comunităţi, printr-o campanie colectivă în care să atragă nu doar cadrele didactice, studenții şi personalul administrativ al facultăţii, ci toții membrii întregii sale comunității academice.

Deoarece nicio ţară din lume nu a fost pregătită pentru presiunea exercitată de pandemia COVID-19 asupra sistemului medical, UBB FSEGA a lansat campania:

10 lei în 10 zile pentru cei din linia întâi

Știm că doriţi să ne revedem cât mai curând pe holurile facultăţii, aşa că sunteţi invitaţi să sprijiniţi demersul de stopare a COVID 19, realizând o donaţie de minimum de 10 lei, în următoarele 10 zile.

Donaţiile se pot realiza prin plăți directe cu cardul, în perioada 8 – 18 Aprilie 2020, în contul Fundaţiei Alma Mater Napocensis a Universității Babeș-Bolyai.

Detalii și informații suplimentare sunt disponibile și pe pagina dedicată problemei COVID-19 a UBB FSEGA: www.econ.ubbcluj.ro/preventie

Pentru redirecţionarea donaţiilor se are în vedere o instituţie din domeniul sănătății cu nevoi mai pregnante şi anume Serviciul de Ambulanță al Județului Cluj.

Suntem aproape de cei care au grijă de noi!