Mini Curs online de Nutriție & Tabata

În atenția activeilor de pretutindeni,

V-ați săturat să vreți să slăbiți și să nu reușiți? Sau să reușiți pentru o săptămână, o lună, o perioadă și apoi să treceți iarăși prin frustrarea de a nu vă plăcea ce vedeți în oglindă din cauza kilogramelor în plus?

Haideți să punem capăt frustrării și să ne organizăm!

Anda Lupulescu, antrenor de fitness și consilier în domeniul nutriției vine în ajutorul nostru cu un mini curs de nutriție în cadrul căruia vom învăța combinații alimentare echilibrate, cum arată FARFURIA PERFECTĂ, totul despre deficit și surplus caloric și vom demonta împreună câteva mituri.

Toate acestea vor fi urmate de o sesiune de Q&A!

De asemenea, la finalul mini-cursului interactiv, doritorii pot arde niște calorii în cadrul unei sesiuni de Tabata cu Anda!

Sună super pentru o seară de duminică, după ce în weekend s-a stat ceva mai mult decât de obicei și s-a mâncat ceva mai bine, nu?

Ce este și mai important, pe lângă informațiile pe care le veți afla și sportul pe care îl veți face este că veți avea ocazia să faceți și o faptă bună, ca în ziua de duminică. 🙂

Evenimentul este organizat în colaborare cu Fundația Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca, în 13 august (duminică), de la ora 17:00. Scopul nostru este să strângem fonduri pentru a ajuta familiile ucrainene cu situații materiale precare. O parte dintre acestea au mulți copii, iar printre membrii lor se numără persoane care suferă de afecțiuni oncologice și renale.

Ne vedem duminică seara să facem fapte bune, să învățăm despre nutriție și să facem sport!

Evenimentul va avea loc pe Zoom, iar pentru a vă înscrie, trebuie parcurși următorii 2 pași:

  1. Avem rugămintea să donați o sumă de minim 30 lei în contul Fundației UBB.

Datele acesteia sunt:

Nume: FUNDATIA ALMA MATER NAPOCENSIS

IBAN: RO19BTRLRONCRT0PB6492406

  1. Trimiteți dovada plății la adresa: adelina.gadar@ubbcluj.ro și ulterior veți primi link-ul de acces.

Să aveți o vară superbă în continuare! Vă așteptăm!